Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

P134 Effets différentiels des acides gras omega 3, EPA et DHA, lors de l’intoxication chronique du foie par l’éthanol

Document type :
Conference papers
Complete list of metadatas

https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01122517
Contributor : Laurent Jonchère <>
Submitted on : Wednesday, March 4, 2015 - 10:08:25 AM
Last modification on : Wednesday, January 8, 2020 - 12:54:02 PM

Identifiers

Citation

N. Podechard, A. Collin, M. Chevanne, D. Cassio, O. Kah, et al.. P134 Effets différentiels des acides gras omega 3, EPA et DHA, lors de l’intoxication chronique du foie par l’éthanol. 11es Journées Francophones de Nutrition, JFN 2013, Dec 2013, Bordeaux, France. pp.S121-S122, ⟨10.1016/S0007-9960(13)70492-9⟩. ⟨hal-01122517⟩

Share

Metrics

Record views

117