Conference Papers
Year : 2013
Laurent Jonchère : Connect in order to contact the contributor
https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01122517
Submitted on : Wednesday, March 4, 2015-10:08:25 AM
Last modification on : Friday, March 10, 2023-4:18:25 PM
Dates and versions
Identifiers
- HAL Id : hal-01122517 , version 1
- DOI : 10.1016/S0007-9960(13)70492-9
Cite
N. Podechard, A. Collin, M. Chevanne, D. Cassio, O. Kah, et al.. P134 Effets différentiels des acides gras omega 3, EPA et DHA, lors de l’intoxication chronique du foie par l’éthanol. 11es Journées Francophones de Nutrition, JFN 2013, Dec 2013, Bordeaux, France. pp.S121-S122, ⟨10.1016/S0007-9960(13)70492-9⟩. ⟨hal-01122517⟩
Collections
55
View
0
Download