Can vineyard biodiversity be beneficial for viticulture and tourism? - Université de Rennes Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Can vineyard biodiversity be beneficial for viticulture and tourism?

Claudia Gregorich
  • Fonction : Auteur
David Montembault
Rebekka Schuette
  • Fonction : Auteur
José Manuel Cabezas Luque
  • Fonction : Auteur
Daniela Popescu
  • Fonction : Auteur
Holger Bergmann
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02435353 , version 1 (10-01-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02435353 , version 1

Citer

Morgane E.T. Hervé, Sophie Kratschmer, Claudia Gregorich, Silvia Winter, David Montembault, et al.. Can vineyard biodiversity be beneficial for viticulture and tourism?. European Geosciences Union General Assembly 2017, Apr 2017, Vienne, Austria. ⟨hal-02435353⟩
96 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More