Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Cuisiner et manger au Bronze final IIIa : l’exemple des Jardins de Ribray à Épannes (Deux-Sèvres)

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-02889108
Contributor : Catherine Gorlini Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, July 3, 2020 - 3:22:28 PM
Last modification on : Thursday, January 20, 2022 - 5:26:04 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02889108, version 1

Citation

Anna Baudry, Christophe Maitay, Anne Bouchette, Stéphane Vacher, Blandine Larmignat. Cuisiner et manger au Bronze final IIIa : l’exemple des Jardins de Ribray à Épannes (Deux-Sèvres). Autour de la table : l'alimentation à l'âge du Bronze et au premier âge du Fer : Journée thématique de l'APRAB, Ginette Auxiette; Caroline Mougne; Rebecca Peake; Françoise Toulemonde, Mar 2017, Saint Germain-en-Laye, France. pp.163-179. ⟨hal-02889108⟩

Share

Metrics

Les métriques sont temporairement indisponibles