Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility? - Statistique Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility?

Fichier principal
Vignette du fichier
poster-2.pdf (776.78 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03293421 , version 1 (21-07-2021)
hal-03293421 , version 2 (17-12-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03293421 , version 1

Citer

Jun Wang, Gwenaële Henry, Olivia Ménard, Jordane Ossemond, Yann Le Gouar, et al.. Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility?. journées EGALL, Jul 2021, Rennes, France. ⟨hal-03293421v1⟩
65 Consultations
51 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More